Meide Van Holand

Thuisontvangst Friesland

Geil beest dikke teef

geil beest dikke teef

Ik had er wel eens over gehoord, maar het nooit eerder gezien, zoals ik ook nog nooit eerder een stijve hondenlul had gezien voor deze opwindende en onvergetelijke middag. Mijn ogen werden groot toen ik de enorme zwelling rond de wortel van Doeraks hondenpik zag.

Zijn knoop, noemden ze zoiets geloof ik. Het leek bepaald niet op een knoop. Meer op een bal en wel een bal met een diameter van minstens zes of zeven centimeter!

En de dol geworden herdershond, helemaal uitzinnig van genot, dierlijke geilheid en onbeteugelde wellust, probeerde die enorme zwelling bij elke harde, wilde stoot in het kutje van mijn buurmeisje te persen! Dat hield de herdershond echter geen moment tegen, maar leek hem alleen maar meer en meer op te hitsen, en woest bleef hij zich in en uit haar rammen.

Al neukend had het vreemde paartje zich wat gedraaid, zodat ik Kims tienerkutje nu duidelijk kon zien. En ook hoe dat heerlijke, jonge en nauwe spleetje zich bij elke harde stoot van de herdershond leek te stulpen over die reusachtige zwelling!

Vol ontzag zag ik hoe die knoop bij elke stoot voor bijna de helft in de schede van het meisje drong en het verbaasde mij helemaal niets dat ze dan een luid, maar verrukt gilletje slaakte. De druk in haar kutje moest enorm zijn!

En niet alleen in haar kutje. Haar opgestijfde genotsknopje moest haast verpletterd worden onder die fel stotende en voortdurend binnendringende zwelling. Maar ditmaal zag ik hoe haar rode en opgezwollen kutlipjes zich als een hongerig mondje helemaal over zijn knoop stulpten, hem letterlijk opslokkend.

En toen zat het dier echt helemaal in haar kutje, met knoop en al! Ik kon het nauwelijks geloven. Ik kon nauwelijks bevatten dat dat gevaarte van mijn hond nu echt helemaal tot aan de wortel in de schede van mijn jonge buurmeisje zat!

Maar Kims woorden lieten er geen misverstand over bestaan. Je zit echt helemaal in me! Met gekromde rug stond hij als een strakgespannen boog over het tienermeisje heen gebogen, haar tengere, bevallige lijfje bijna helemaal bedekkend met zijn grote, hevig trillende hondenlichaam.

De druk moest niet alleen voor mijn buurmeisje haast ondraaglijk zijn, maar ook voor de herdershond, besefte ik. Ik kon mij voorstellen hoe Kims tienerkutje zich strak rond zijn dierlijke geslacht sloot, waarbij haar sterke, jonge kutspieren hem haast moesten afklemmen.

Zijn knoop moest als een harde, ronde kei in haar buikje zitten, gevangen in haar schede, terwijl haar kutspieren hem masseerden en het geil uit zijn kloten molken. In gedachten stelde ik mij voor hoe zijn puntige eikel het ene straaltje voorzaad na het andere in Kims buikje loosde, haar haast volpompend met warm geil.

Haar kontje stak echter nog steeds ver omhoog, daar op zijn plaats gehouden door mijn hond. Het dier klemde zijn voorpoten in een innige omhelzing rond het slanke middel van het meisje, haar naar zich toetrekkend terwijl hij hevig sidderend van kop tot staart half op haar lag en half over haar heen stond. Ik zag zijn onderlijf naar voren en achteren schokken terwijl hij nog zwakke neukbewegingen naar het tienermeisje maakte.

Maar echt neuken kon hij haar niet meer nu zijn dik opgezwollen hondenlul haast muurvast in haar kutje gevangen zat. Toch moest de wrijving van zijn dikke en grote hondenpik verrukkelijk zijn voor mijn buurmeisje, wat ook wel bleek uit haar luide en hartstochtelijke kreetjes en gilletjes van genot.

Kom in mijn geile kutje klaar! En niet alleen door hem, ook door mij! Weer hoorde ik mijn hond piepen van genot, terwijl hij met wild schokkende onderlijf zijn zaad in het verrukkelijke wezentje onder hem begon te pompen. En bij elk gilletje dat het tienertje slaakte wist ik dat mijn hond een volgende, flinke straal van zijn hete sperma in haar buikje loosde. Het moest voor Kim zijn alsof zijn hondenpik in haar kutje ontplofte in een wilde explosie van zaad, ging het verrukt en opgewonden door mij heen, meteen weer denkend aan hoe hevig het beest eerder in haar pijpbekkie was klaargekomen.

Ik kon mij echt niet voorstellen hoe het voor het meisje moest zijn om die schokkende, hete hondenpik diep in haar lijfje begraven te hebben zitten, terwijl het dier de ene dikke straal sperma na de andere in haar spoot. Terwijl het dier de ene dikke straal sperma na de andere in haar spoot! God, dit gebeurt allemaal echt, ging het met een onverwachts hevige schok en een ongekende golf van opwinding door mij heen. Mijn hond neukte echt mijn zestienjarige buurmeisje en kwam nu geheel uitzinnig in haar kutje klaar!

Met grote, verrukte ogen, terwijl ik voelde hoe mijn eigen lul eveneens op springen stond, staarde ik naar het jonge meisje en de grote herdershond, nauwelijks in staat om te bevatten dat dit allemaal echt gebeurde. Mijn wellustige blik richtte zich op het kutje van het meisje, half verwachtend het melkwitte zaad van mijn hond uit haar spleetje te zullen zien gutsen. Ik zag echter niet meer dan een klein stroompje van zijn geil uit haar kutje sijpelen en begreep meteen hoe dat kwam.

Doeraks knoop moest de schede van het meisje haast hermetisch afsluiten. Nog steeds pompte mijn hond wild met zijn heupen en ik wist dat hij daarbij de ene straal sperma na de andere in het kutje van het tienertje loosde. Ik rilde van opwinding bij de gedachte aan al dat hondenzaad dat al in het buikje van mijn jonge buurmeisje moest zitten en nog heviger toen ik het doel van Doeraks enorme knoop opeens begreep.

Die zwelling was juist bedoeld om zijn sperma in de vagina van een teefje opgesloten te houden, zodat dat kans dat hij haar zou bevruchten vergroot werd. En nu was dit jonge, beeldschone tienermeisje het teefje van mijn hond en spoot hij haar helemaal vol met zijn hondensperma! Het maakte mijn hond helemaal niet uit dat Kim een meisje was en niet een andere hond. Het dier volgde gewoon zijn instinkt. Ik zag hoe ze met haar heerlijke kontje draaide terwijl ze haast kronkelend van genot onder mijn neukende hond lag.

Ik begreep opeens dat het meisje zelf ook aan het klaarkomen was, samen met mijn hond. Dat was dan de derde keer in korte tijd! Ze had nog steeds haar gezichtje naar mij toe gedraaide, maar aan haar doffe blik kon ik zien dat ze mij niet eens zag. Ze ging helemaal op in haar perverse paring met mijn herdershond, genietend van hun gezamenlijke en uiterst obscene hoogtepunt.

Ondertussen genoot ik volop van hoe het meisje er uitzag, zoals ze met hoog opgerichtte kontje onder mijn nog wild raggende hond lag, letterlijk vastgepind aan zijn grote en dik opgezwollen hondelul. Eindelijk vertraagden Doeraks bewegingen zich en luid hijgend, zijn lijf nog sidderend van kop tot staart, kwam hij op mijn buurmeisje tot rust. Zijn onderlijf rustte nog steeds tegen Kims strakke billen en ik wist dat het meisje en het beest nog innig met elkaar verenigd waren. Het dier drukte zijn snuit in Kims hals en likte haar daar, als om het meisje liefdevol te bedanken voor hun paring.

Ik zag haar huid nat worden van zijn kwijl. Ook Kim hijgde luid, nog steeds half dubbelgevouwen onder het dier liggend. Onze vriend was vergeten dat te zeggen en tegen de tijd dat hij het wel deed was dat geen nieuws meer voor ons, doch dat hielden we maar voor ons. Twee dagen later brachten ze de hond met zijn mand, voer etc. Mijn vrouw had al opgemerkt dat Max zich ten opzichte van haar iets anders gedroeg dan normaal.

Een paar keer had hij zijn snuit al in haar kruis gedrukt en liggend in zijn mand had ze hem aan zijn pik zien likken, iets waarvan ik merkte, zonder dat ze het rechtstreeks vertelde, dat ze er nogal door gefascineerd was. Met name de omvang en de lengte vond ze boeiend. Tegelijk liet ik mijn handen onder haar blouse glijden en trok ik zachtjes aan haar tepels. Achter me hoorde ik ineens Max zwaar hijgen en toen ik me omdraaide zag ik dat hij in zijn mand stond te rijen tegen het kussen van zijn mand, dat hij tussen zijn voorpoten geklemd hield, met stomme verbazing keken we ernaar en barsten in lachen uit.

Het was ook geen gezicht. In de keuken droogde ik hem verder af, waarbij ik tijdens het afdrogen een paar keer tegen zijn pik aankwam, hetgeen hij schijnbaar wel lekker vond want zijn rode pik kwam een flink eind naar buiten en liggend in zijn mand likte hij dat stijve ding, een behoorlijke vreemd gevormde staaf, van hem flink af. Hetgeen mijn vrouw schijnbaar nogal erg interessant vond, zo stond ze er naar te kijken. Pas toen ik er een opmerking over maakte liep ze weg.

Na de gebruikelijke avondborrel gingen we naar bed en, zoals ik al eerder aangaf, ze was in een geile bui waardoor we al gauw lagen te geilen met elkaar. Doch we hadden er niet aan gedacht om de huiskamer deur dicht te doen en honden ruiken nu eenmaal erg scherp, ze zat net op handen en knieën met haar hoofd leunend op het kussen en met drie van mijn vingers soppend in haar kletsnatte kut, toen Max heftig opgewonden hijgend de slaapkamer binnenstormde en direct op het bed sprong.

De rode punt van zijn hondenpik half uit het harige omhulsel stekend, dook hij gelijk met zijn lange tong uit zijn bek, op de sappig soppende, glad geschoren, kut van mijn vrouw af en begon er gelijk, nog terwijl mijn vingers erin zaten, aan te likken. Met en kreet van schrik wipte ze naar voren, mijn vingers schoten er uit en ze draaide zich gelijk een beetje geschrokken om. Maar tegelijk begon ze te lachen en zei: Grinnikend zei ik tegen haar: Bloedgeil geworden vroeg ik haar,: Al likkend werd het beest steeds geiler en zijn rode pik stak nu volledig naar buiten, ik pakte het geile ding beet en masturbeerde hem een beetje, wel meer had hij niet nodig, met een sprong zat hij met zijn voorpoten op haar rug en proberend hiermee haar heupen te omklemmen en gelijk maakte hij snelle neukbewegingen.

Doodmoe bleef de hond nog even op haar rug uithijgen waarna hij zich afwende en uitgeput in zijn mand viel alwaar hij zijn, nog steeds rood uitstaande pik begon schoon te likken. Wat Max maar even gedaan had in haar kut maakte ik wild neukend af, ze kreunde van genot en terwijl ik haar achterdoor neukte stak ik mijn hand onder haar buik door en vingerde haar clit tot ze steunend klaar kwam, waarna ik haar vol zaad spoot. Enfin de dagen daarna deed Max nog wel een paar pogingen om tussen haar benen te komen doch na een paar tikken op zijn kop liet hij het verder achterwege en aan het eind van de week ging hij weer terug naar zijn eigen baasjes.

Het leven nam weer zijn gewone dagelijkse gang en het gebeurde raakte een beetje op de achtergrond, tot we het verzoek kregen van een ander stel, erg goede, nogal fors gefortuneerde, vrienden van ons, die waren verhuisd naar Frankrijk, om bij hun onze vakantie door te brengen. Zij moesten 14 dagen naar Italië, dus we hadden het rijk alleen, het enigste waar we voor moesten zorgen waren de twee honden die ze hadden, voor de rest zorgde de bewaker van het terrein en de werkster, die twee keer in de week langs kwam.

Voor de rest was het zorgeloos genieten van de zuid Franse zon, bij het zwembad, in totale privacy. Bij aankomst werden we verwelkomt door onze vrienden en hun honden die tegen ons opsprongen van blijdschap, voor een dier maakt het nu eenmaal niet uit of je een dag of drie maanden weg blijft, ze leven nu eenmaal niet op de klok, ze blijven enthousiast.

De volgende dag vertrokken onze vrienden naar Italië en wij gingen onze gang, eerst wat boodschappen doen op de markt in het dorp en daarna lekker luieren in de zon en zo brachten we de dagen door, tot we op een middag weer lekker lui en, zoals gewoonlijk, naakt in de zon lagen. De beide honden lagen te slapen in de schaduw en mijn vrouw lag loom en ontspannen te soezen, kijkend naar haar kreeg ik zin om haar eens lekker te vingeren en met een stijve pik draaide ik me naar haar toe en begon haar te strelen.

Hetgeen ze gewillig toe liet. Het was een paar dagen voor haar maandelijkse perioden en dat was altijd te tijd dat ze maar een aaitje nodig had om geil te worden. Terwijl ik eventjes aan haar clit rukte en kneep, die onmiddellijk verstijfde, sloot ze met een zucht haar ogen.

Direct werd ze kletsnat, heerlijk eerst twee vingers er in en daarna de rest. Soppend en smekend lag ze geil te genieten.

..

De rode punt van zijn hondenpik half uit het harige omhulsel stekend, dook hij gelijk met zijn lange tong uit zijn bek, op de sappig soppende, glad geschoren, kut van mijn vrouw af en begon er gelijk, nog terwijl mijn vingers erin zaten, aan te likken. Met en kreet van schrik wipte ze naar voren, mijn vingers schoten er uit en ze draaide zich gelijk een beetje geschrokken om. Maar tegelijk begon ze te lachen en zei: Grinnikend zei ik tegen haar: Bloedgeil geworden vroeg ik haar,: Al likkend werd het beest steeds geiler en zijn rode pik stak nu volledig naar buiten, ik pakte het geile ding beet en masturbeerde hem een beetje, wel meer had hij niet nodig, met een sprong zat hij met zijn voorpoten op haar rug en proberend hiermee haar heupen te omklemmen en gelijk maakte hij snelle neukbewegingen.

Doodmoe bleef de hond nog even op haar rug uithijgen waarna hij zich afwende en uitgeput in zijn mand viel alwaar hij zijn, nog steeds rood uitstaande pik begon schoon te likken. Wat Max maar even gedaan had in haar kut maakte ik wild neukend af, ze kreunde van genot en terwijl ik haar achterdoor neukte stak ik mijn hand onder haar buik door en vingerde haar clit tot ze steunend klaar kwam, waarna ik haar vol zaad spoot. Enfin de dagen daarna deed Max nog wel een paar pogingen om tussen haar benen te komen doch na een paar tikken op zijn kop liet hij het verder achterwege en aan het eind van de week ging hij weer terug naar zijn eigen baasjes.

Het leven nam weer zijn gewone dagelijkse gang en het gebeurde raakte een beetje op de achtergrond, tot we het verzoek kregen van een ander stel, erg goede, nogal fors gefortuneerde, vrienden van ons, die waren verhuisd naar Frankrijk, om bij hun onze vakantie door te brengen.

Zij moesten 14 dagen naar Italië, dus we hadden het rijk alleen, het enigste waar we voor moesten zorgen waren de twee honden die ze hadden, voor de rest zorgde de bewaker van het terrein en de werkster, die twee keer in de week langs kwam. Voor de rest was het zorgeloos genieten van de zuid Franse zon, bij het zwembad, in totale privacy. Bij aankomst werden we verwelkomt door onze vrienden en hun honden die tegen ons opsprongen van blijdschap, voor een dier maakt het nu eenmaal niet uit of je een dag of drie maanden weg blijft, ze leven nu eenmaal niet op de klok, ze blijven enthousiast.

De volgende dag vertrokken onze vrienden naar Italië en wij gingen onze gang, eerst wat boodschappen doen op de markt in het dorp en daarna lekker luieren in de zon en zo brachten we de dagen door, tot we op een middag weer lekker lui en, zoals gewoonlijk, naakt in de zon lagen. De beide honden lagen te slapen in de schaduw en mijn vrouw lag loom en ontspannen te soezen, kijkend naar haar kreeg ik zin om haar eens lekker te vingeren en met een stijve pik draaide ik me naar haar toe en begon haar te strelen.

Hetgeen ze gewillig toe liet. Het was een paar dagen voor haar maandelijkse perioden en dat was altijd te tijd dat ze maar een aaitje nodig had om geil te worden. Terwijl ik eventjes aan haar clit rukte en kneep, die onmiddellijk verstijfde, sloot ze met een zucht haar ogen.

Direct werd ze kletsnat, heerlijk eerst twee vingers er in en daarna de rest. Soppend en smekend lag ze geil te genieten.

Ze opende haar dijen wijd uiteen en pakte gelijk mijn pik beet, zo lagen we een poosje, in standje 69, te friemelen en te geilen met elkaar. Ik afwisselend zuigen en vingerend aan haar kut en zij zuigend en trekkend aan mijn, boven haar hoofd hangende pik, tot de grootste van de twee honden schijnbaar de lucht van onze geilheid opving en, al enigszins geprikkeld, polshoogte kwam nemen.

Zijn rode pik kwam al een beetje naar buiten. Nieuwsgierig snuffelend onderzocht hij eerst wat zij aan het doen was, waarbij hij een paar vette likken over mijn pik gaf en toen kwam hij kijken wat ik aan het doen was en dat vond hij, gezien de hoeveelheid sap die uit de kut van mijn vrouw kwam, veel interessanter.

Enthousiast begon hij over haar kut te likken die ik wijd openhield. Ze probeerde overeind te komen, maar doordat ik over haar heen stond lukte dat niet en ik drukte haar tegen het zonnebed aan.

Ze protesteerde wel maar erg overtuigend ging dat niet en naarmate de hond bleef doorgaan met het uitlikken van haar kut, waarbij zijn tong behoorlijk diep in haar doordrong, veranderde haar protest in kreetjes van genot. Doordat ik inmiddels naast het zonnebed waar ze op lag, geknield zat, kon ze, op haar ellebogen steunend overeind komen om te kijken naar de likkende tong die in en over haar soppende kut gleed.

Ondertussen had ik wel even gekeken waar de andere hond was gebleven, doch deze had schijnbaar meer interesse in iets anders, hij was in geen velden of wegen te bekennen, prima want twee honden zou wel een beetje te veel worden, of niet????

Mijn vrouw draaide van het bed af, hetgeen schijnbaar tegen de zin van de hond was want hij jankte teleur gesteld dat zijn papje driegde te verdwijnen, doch toen mijn vrouw hem, voorover geknield, haar kont en kut aanbood, begon hij enthousiast opnieuw te slobberen.

En terwijl de enorme hond haar plat neukte begon ik haar hangende trillende borsten uit te melken. Ze deed een half slappe poging om mijn pik te pakken maar dat mislukte. De hond begon, hijgend met zijn rode flap van een tong ver uit zijn bek hangend, langzamer te bewegen en stopte. Jezus wat was ik aan het doen, stond ik mij hier nu echt op te geilen aan onze hond? Ik voelde mijn lipjes zwellen en werd terplekke vreselijk nat.

Heet duwde ik mijn kontje naar achter en met mijn vingers opende ik mijn kutje om de natte hondensnoet op mijn meest gevoelige plekje te voelen. Met lange halen begon het beest me te likken, en met trillende benen van geilheid stond ik van deze onverwachte en absurde situatie te genieten.

Ik wou klaarkomen, wou mijn geil laten stromen, wou die hete tong zo diep mogelijk in me voelen. Wat was ik vreselijk heet… Met twee vingers streelde ik ongecontroleerd over mijn dikke klit, af en toe duwde ik hard een paar vingers in mijn kut. Als een geile snol liet ik me gaan, hard, heet, nat en ruig.

Met wilde bewegingen smeerde ik mijn sappen, vermengd met het speeksel van de hond over mijn hele onderlijf. Zelfs mijn kontje maakte ik nat en meteen verlegde het dier zijn aandacht. Gulzig begon hij mijn sterretje te likken, met twee handen trok ik nu mijn billen uit elkaar om hem goed te kunnen voelen. Hijgend en kreunend besloot ik naar de slaapkamer te gaan, met een paar natte vingers lokte ik de hond achter me aan.

Bij het bed aangekomen ging ik op mijn rug liggen en spreidde mijn benen zo wijd mogelijk. Met een hand hield ik mijn kutje wijd open en met mijn andere hand begon ik mijn klit naar een hoogtepunt te werken. Al heel snel bereikte ik het heetste en geilste orgasme dat ik ooit had gehad. Dit alles had ook het dier niet onberoerd gelaten, onder zijn harige buik bungelde een ontzettend grote, rode pik. We hebben Bor al jaren, maar zo groot had ik hem nog nooit gezien, Ik had er wel eens een klein rood puntje uit zien steken, maar dit was echt gigantisch!

Nieuwsgierig greep ik onder zijn buik. Het ding voelde keihard aan en was groter en dikker dan welke pik die ooit gezien had dan ook. Het dier leek wel aan een stuk door klaar te komen, dikke scheuten zaad spoten uit zijn rode pik.

Geil stootte het beest met zijn heupen, stil maar jongen fluisterde ik, ik zal jou ook lekker laten komen. Gulzig kroop ik op mijn knieën en nam het gevaarte in mijn mond.

Toen hij de warmte van mijn mond voelde begon hij nog feller te stoten, ik nam hem zo diep mogelijk in me, en genoot van het staaltje deep troat dat ik onze hond bezorgde, heerlijk hoerig en geil voelde ik me, smakkend slikte ik al het hondenzaad in.

Ondertussen voelde ik mijn kut kloppen en nat worden als nooit te voren.

Sex met vreemde voorwerpen stevige lul

Seks zeeland video sex a

Dierensex maak je niet vaak mee maar hier zie je het. Ondertussen voelde ik mijn kut kloppen en nat worden als nooit te voren. Je zit echt helemaal in me! Ze zuigen zijn hondensperma helemaal binnen. Sex met dieren, dieren geneukt sexfilms Animalsex film: Vandaag kan het nog, morgen kan het te laat zijn!

MEISJE ONTVANGT PRIVE GRATIS NEUKEN IN APELDOORN